xing youtube

NEWS

Passion for Fashion?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste kandidaten voor onze Sales Advisors functies. Naast onze Retail winkels en Fashion Outlets, hebben we ook diverse shop in shops in BelgiĆ«. Is jouw interesse gewekt? Neem een kijkje bij onze huidige vacatures en reageer direct!

 

 

 

NEWS

CURRENT VACANCIES

Current Vacancies:

jobs.soliver-group.com

CURRENT VACANCIES

SOCIAL MEDIA

Op onze Facebook pagina verwijzen we naar de laatste nieuwtjes, mooie collecties en leuke prijsvragen.
Naast onze s.Oliver Facebook pagina maken wij ook gebruik van YouTube waar onze organisatie en haar medewerkers zelf aan het woord komen. Check de diverse filmpjes op deze website en kom meer te weten over s.Oliver en haar enthousiaste medewerkers.

www.facebook.nl/s.OliverBenelux

SOCIAL MEDIA
I LOVE...

Nieltje

Teamleider Marketing & PR

HAVING COURAGE

Als Teamleader Marketing&PR ben ik verantwoordelijk voor alle marketing- en PR activiteiten binnen s.Oliver Benelux. Het opbouwen en onderhouden van relatiebeheer, aanspreekpartner zijn voor alle mediakanalen en het vergroten van de naamsbekendheid behoren tot mijn takenpakket. Met veel enthousiasme en passie zet ik mij hier dagelijks voor in.

Watch Video...

Esther

Floormanager

THE LOVE FOR THE DETAIL

Als Floormanager ondersteun ik de Storemanager. Ik ben graag commercieel bezig, draag zorg voor een optimale klantgerichtheid en probeer mijn collega's zo goed mogelijk te enthousiasmeren, motiveren en coachen. Met mijn passie voor mode en leergierigheid probeer ik de functie van Floormanager zo goed mogelijk in te vullen.

Watch Video...

Isabelle

Trainee Sales Representative

MY COMPANY

Als Trainee Sales Representative krijg ik de kans ervaring op te doen in uiteenlopende functies zoals Visual merchandising, Sales, Marketing en HR. Ik sta midden in het werkproces en probeer hierbij zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen om dit mee te nemen naar mijn toekomstige functie als Sales Representative. In deze functie behoort het commercieel succes, een adviserende rol en het beheren en uitbreiden van je klantenbestand tot het takenpakket.

Watch Video...